Braća Tankosić d.o.o.

35 GODINA SA VAMA!

SCHÜCO Corona SI 82+ (Osmokomorni)

Schüco postavlja nove standarde inovacijama u tehnologiji PVC profila,novi tip PVC–aluminijum kompozitne tehnologije dozvoljava da slimlajn konstrukcija prozora bude kombinovana sa odličnim termičkim izolacionim svojstvima.Osam komora profila čine maksimalnu termičku efikasnost, do sada nezamislivu bez primene dodatnih izolacionih materijala ili drugih metoda.

Ekonomičnost

Patentirana kompozitna PVC-aluminijum konstrukcija ojačava profil toliko efikasno da u poređenju sa konvencionalnim profilima nepostoji potreba za čeličnim ojačanjima. Otklanjanjem “hladnih mostova” značajno su poboljšane termičke performanse profila.

Prozori klase uštede energije 8 se proizvode od ovog sistema profila. Zamenom vaših starih prozora, umanjuje se količina utrošene energije na zagrevanje do 21%, a u isto vreme emisije CO2 su umanjene za oko 1300 m3.

I pored superiornih termičkih osobina,krila ostaju elegantna i uska,dozvoljavajući maksimum svetla. Za nove gradnje ovo omogućuje veći stepen slobode u veličini prozora i time životni prostor dobija više svetla i bolje provetravanje. U poređenju sa konstrukcijam standardnog kvaliteta, prozori se mogu povećavati i za 80% i pri tome se odavanje toplote održava u nominalnoj granici.

Bezbednost

Kao dodatak elegantnom izgledu prozori nude visok nivo bezbednosti i zaštite za vaš dom, visok nivo otpornosti kompozitnog materijala i nadprosečna dubina interno montiranog okova nude malo prilike za provalnika.

Udobnost

Uz naprednu tehnologiju profila ovakvi prozori nude zaštitu od vlage i buke pomoću tri nezavisne gume.Odlična termoizolaciona svojstva čine ovaj sistem najboljim izborom za toplotu vašeg doma, čak i pri najhladnijim zimama temperatura profila iznutra ne pada primetno ispod temperature prostorije.Time je efikasno izbegnuta kondenzacija ili sušenje vazduha.

Prozori klase uštede energije 8 i njihove pojedinačne komponente su lake za čišćenje i uslovno rečeno bez održavanja duži vremenski period. Površine su postojanih boja i sjaja dok je sistem okova i ručki zaštićen od korozije. Možete biti sigurni da će vas vaši novi prozori iskrojeni po vašoj meri služiti dugi niz godina. Nije potrebno posebno napominjati da je korišćenje ovih modernih prozora veoma lako. Uz to sofisticirana oprema dozvoljava da se sve načini jednostavnim i udobnim. Na primer: roletne sa motorima su praktične i efikasne.

Dizajn

Serija CORONA SI 82+ nudi mnogobrojne opcije kroz širok izbor boja i opreme da bi izišli u susret vašim zahtevima dizajna.