Braća Tankosić d.o.o.

35 GODINA SA VAMA!

PVC Prozori i balkonska vrata

U opciji PVC prozora i vrata nudimo proizvode izrađene od PVC profila SCHÜCO -Nemačka ili PVC profila SALAMANDER  – Nemačka.

Našim klijentima za izradu prozora predlažemo PVC profile .Primenom PVC profila za izradu prozora i balkonskih vrata dobijaju se građevinski elementi koji su laki za održavanje za razliku od drvene stolarije. Sa estetskog aspekta primenom PVC-a dobija se moderan izgled spoljašnjosti fasade zahvaljujući atraktivnim konturama profila.

PVC prozori i vrata imaju šira krila i štokove nego drveni prozori (vidna širina štoka i krila PVC prozora ukupno iznosi od 115mm do 140mm u zavisnosti od sistema profila).Dimenzije konkretnih sistema profila možete videti u PVC profili koje koristimo.

Spojevi (varovi) PVC profila se rade na takozvanim ”četvoroglavim” mašinama za zavarivanje PVC profila poslednje CNC generacije sa velikom preciznošću i kvalitetom.

U našoj ponudi prozora i balkonskih vrata , osim klasičnih pravougaonih oblika stolarije,se nalaze mnogima privlačni lučni prozori i balkonska vrata.

Takođe mnogima atraktivna opcija izrade balkonskih vrata je otklopno – nagibno – klizni sistem. Posebni namenski okov omogućuje da primenom klasičnih okretno – nagibnih sistema profila dobijamo PVC balkonska vrata sa kliznim otvaranjem.

Odabir sistema profila od kojeg će se izrađivati ovi građevinski elementi je od značaja za izgled ,funkcionalnost i termičku izolaciju. Za termičku izolaciju je od velikog značaja izbor vrste stakla (najveća površina prozora i balkonskih vrata je staklo).Sa estetskog aspetka je presudan izbor vrste stakla i izbor ukrasa stakla , gde možemo zadovoljiti najrazličitije ukuse.

Prilikom odabira prozora i balkonskih vrata našim klijentima nudimo širok izbor dodatnog pribora i opreme(roletne, komarnici, okapnice, grilje idt.).Pravim ili pogrešnim izborom opreme prozora ili balkonskih vrata se može značajno unaprediti ili unazaditi funkcionalnost i izgled tih građevinskih elemenata.

U ponudi svih PVC sistema nudimo i opciju laminiranih profila u različitim dezenima.

*Objašnjenje o koeficijentu provođenja toplote U (K) možete videti ovde.