Braća Tankosić d.o.o.

35 GODINA SA VAMA!

SCHÜCO Vario Tec – okov PVC prozora

SCHÜCO je uspeo da inteligentno kombinuje prednosti čeličnog okova sa principom pogonske letve. Kao rezultat ovog procesa dobijen je robusni čelični okov atraktivnog dizajna uz vrhunsku sigurnost i funkcionalnost.

Bezbednost

SCHÜCO VarioTec je tehnologija okova na najvišem nivou, kombinacija čelika i PVC-a  testiranim za svakodnevnu upotrebu pri najrigoroznijim uslovima.

Sistem je opremljen sa raznovrsnim elementima kao što su zaključavanje i mehanizam protiv pogrešnog rukovanja, nečujnim ručkama i zaštitom protiv bušenja prilikom provale.

Testiranja od strane mnogobrojnih instituta su potvrdila da sistem zadovoljava najviše bezbedonosne zahteve.

Funkcionalnost

Prozori su funkcionalni jedino ako se mogu lako i brzo otvarati i zatvarati. Ovo nije jedina odlika SCHÜCO VarioTec sistema,već i robusnost i ekstremna izdržljivost.

Dizajn

Bilo da je siv ili crn VarioTec okov je atraktivnog dizajna, uključujući i sisteme za posebne oblike kao što su lučni prozor ili prozor sa kosinama.

Zajedno SCHÜCO VarioTec okov i Corona sistemi prozora, su sistemi koji se nadopunjuju i čine jedinstven sklop na tržištu koji je izvanredan i sa tehničkog i estetskog aspekta.