Braća Tankosić d.o.o.

35 GODINA SA VAMA!

Portali – Fiksni svetlarnici – Izlozi

Portali

Građevinski element koji izrađujemo u aluminijumskoj i PVC izvedbi, s tim da u PVC izvedbi postoje izvesna ograničenja u dimenzijama zbog statičkih osobina PVC-a.

Aluminijumski portali

Integracijom više prozora, balkonskih vrata, ulaznih vrata, fiksnih svetlarnika u jednu celinu, našim klijentima se pruža širok izbor funkcije i dizajna.

Pored klasičnih okretno – nagibnih sistema, u sklop portala je moguće integrisati i fasadne sisteme profila, otvaranja sa harmonika vratima, kliznim vratima ili prozorima .

Moguće je i rešenje portala koji se nadopunjuje sa krovnom konstrukcijom , kao u slučaju zimskih bašta ili poslovnih objekata.

PVC portali

I pored izvesnih tehničkih ograničenja PVC portali pružaju istu funkcionalnost kao i aluminijumski. Česte su integracije balkonskih vrata i prozora kao i fiksnih svetlarnika.

Svetlarnici – Izlozi - Pregrade

Zatvaranje otvora elementima koji nemaju mogućnost otvaranja vršimo u PVC i aluminijumskoj izvedbi primenom svih sistema profila koje koristimo. Zbog jednostavne prirode ovog građevinskog elementa, jedine opcije kod njega su u odabiru sistema profila i opcijama stakla ili parapetne ispune.U sličaju kada je ispuna parapet (tj.ravan panel) dobija se pregradni „zid“.