Braća Tankosić d.o.o.

35 GODINA SA VAMA!

Braća Tankosić

Kompanija „Braća Tankosić“ osnovana je 1986. godine. Do danas kompanija je usavršila proizvodnju i ugradnju aluminijumskih i PVC konstrukcija, kao i izradu aluminijumskih ulaznih vrata sa skrivenim krilom.

Naša fabrika je opremljena najsavremenijim CNC i NC mašinama visokih tehnologija. Korišćenjem proverenih materijala, a uz posebno angažovanje stručnog kadra na razvoju dizajna, garantuje stvaranje proizvoda prepoznatljivih pre svega po izuzetnom kvalitetu. Neprestano tehničko i kadrovsko usavršavanje doprineli su da preduzeće „Braća Tankosić“ postane jedan od lidera na našem tržištu u oblasti proizvodnje i ugradnje PVC i ALU stolarije, konstrukcija i dekorativnih panela za ulazna vrata. S ponosom možemo reći da kvalitet našeg rada najbolje ilustruju vrhunski opremljeni mnogobrojni stambeni i poslovni objekti.

Godine razvoja - Istorijat

Od osnivanja 1986. godine do sredine devedesetih, osnovna delatnost kompanije „Braća Tankosić“ zasnivala se na proizvodnji građevinske stolarije, uz paralelni razvoj mašinstva.

U tom periodu učestvovalo se u izgradnji mnogih objekata, izradi čeličnih konstrukcija, procesne opreme i uređaja, koji svedoče o profesionalnosti u toj oblasti.

Posle devet godina rada kompanija prelazi u nove proizvodne pogone, koje oprema savremenim mašinama za proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije.

Zbog proširenih proizvodnih kapaciteta, i planova za efikasnije poslovanje, preduzeće 1999. godine prerasta u Društvo sa ograničenom odgovornošću.

Praćenjem tržišnih trendova ubrzo su razvijene tehnologije za proizvodnju aluminijumskih dekorativnih panela. Težnje da se zadovolje stalno rastuće potrebe tržišta i prate trendovi u građevinarstvu, nameću konstantno proširenje asortimana proizvoda koji garantuju konkurentnost, pre svega u kvalitetu i cenama proizvoda i usluga iz ponude kompanije „Braća Tankosić“.

Naše opredeljenje i kvalitet rada najbolje ilustruju mnogobrojni stambeni i poslovni objekti koje smo opremali u Novom Sadu i više od 300 objekata koje u proseku opremimo svake godine.